با توجه به آسیب پذیر بودن زرشک بحث بسته بندی آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است و یک بسته بندی مناسب میتواند محصول و سرمایه ی ما را در برابر آسیب ها بیمه کند.
با توجه به آسیب هایی که زرشک در راه حمل و نقل و در فروشگاه ها می تواند متحمل شود سوال پیش می آید که برای کاهش آسیب به زرشک آن را چگونه بسته بدی کنیم؟یا یک بسته بندی خوب برای زرشک چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
زرشک محصولی بسیار آسیب پذیر در برابر دما، رطوبت و فشار است بسته بندی که بتواند این سه عامل را در کنترل خود در بیاورد می تواند از زرشک شما در برابر آسیب ها محافظت کند به منظور کنترل دما بسته بندی مورد نظر باید بتواند با محیط بیرون تبادل حرارت داشته باشد که شما بتوانید با تنظیم دمای محیط نگهداری مطمئن باشید که دمای زرشک داخل بسته بندی نیز با محیط هماهنگ است. برای کنترل رطوبت زرشک باید هوا و رطوبت بتواند بین بسته بندی و محیط بیرون رفت و آمد کند و تبادل داشته باشد. بسته بندی زرشک باید به صورتی باشد که دربرابر فشار مقاوم باشد و با مقاومت در برابر فشار های وارد شده از بیرون مانع از ایجاد فشار روی محصول شود. دیگر ویژگی بسته بندی مناسب زرشک شکل آن است ظرف نگهدارنده ی کالای شما می تواند نظر مشتری را به خود جلب کند و این تفکر را در او ایجاد کند کالای شما مرغوب تر است پس ترغیب به خرید محصول شما می شود. برای انتخاب شکل باید سلیقه ی مشتری خود را در کشور یا شهر هدف بشناسید و مطابق شناختی که از سلیقه ی مشتری خود دارید آن را انتخاب کنید. با رعایت این نکات در بسته بندی زرشک می توانید محصول زرشک خود را سالم و با کیفیت بهتری به مشتریان تحویل دهید.